Recenze: První stříbrná kniha snů

středa 23. prosince 2015

Toto je jedna z naším prvních recenzí. Berte to prosím na vědomí. Kde tuto knihu najdete nejlevněji se dozvíte na Srovname.cz

Autor: Kerstin Gier


     Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou… sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvlášť jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu.


     Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn. A někteří teda obzvlášť ;)
     Opravdu strašidelné – ještě strašidelnější než jakýkoli hřbitov v noci – je to, že tihle kluci o ní vědí věci, které by ve dne nikdy nahlas neřekla, leda ve snu. Jak je tohle možné? Je to pořádně zamotaná hádanka, ale hádankám nemohla Liv nikdy odolat…

     Tahle knížka mi ukázala, že čtení nemusí být povinnost, ale zábava. A za to jsem hodně ráda, protože od té doby jsem přečetla spoustu úžasných a božských knížek. Kerstin Gierová patří mezi moje oblíbené autorky, protože je nápaditá. Takovou knížku jako je tahle by napsalo jen málo lidí. Je to trilogie o Liv Silberové. Tuhle knížku opravdu zbožňuju a pokud by jste si jí přečetli i vy tak si ji taky oblíbíte.


Hodnocení
100%

Klárka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS