Co si hodláme přečíst v červenci

středa 29. června 2016

Ahojte všichni!

Máme pro Vás další Co si hodláme přečíst. Ta doba tak strašně rychle utíká. No, ale červenec. To jsou prázdniny. Takže se budeme snažit přečíst toho více než obvykle. Takže já, Natka, chci přečíst v červenci 5 knih. Mám totiž spostu času, takže by to mělo hezky jít. 
Jde se na to..

Rozhovor 2- Natka

Ahojte všichni!

Dnešní článek bude opět rozhovor. Když Klárka zveřejnila její třetí rozhovor, tak jsem si uvědomila, že jsem pěkně  pozadu. A to, že Klárka teď nevydává články, má i svůj důvod. Nějak nestíhá. Takže se o víkendu můžete těšit na její článek. Ale s Kikou jsem opět udělala rozhovor. Náš poslední. Tento rozhovor bude o jedné knize. Kniha se jmenuje Modrá jako safír, ale padnou otázky i na knihu Hvězdy nám nepřály. 

Recenze: Girl online

úterý 28. června 2016

Ahoj!

Mám pro Vás další recenzi. Tentokrát je to na knihu, kterou napsala známá YouTuberka. No, upřímně, já se to dozvěděla, že je to Zoella až jsem tu knihu začala číst a tam se o ní zmínili jako o známé YouTuberce. No, ale, na to, že je to její první kniha, tak ve mě sklidila velký úspěch. Jsem ráda, že tuto knihu vlastním já. Je moje. A teď ale jdeme na tu recenzi. 

Ze života knihomola

pátek 24. června 2016

Ahoj!

Vítám Vás u dnešního Ze života knihomola. Já si myslím, že tento začátek není potřeba nějak více okecávat, protože už víte, o co v tomto článku jde.

Co kdyby..

středa 22. června 2016

Ahoj!
Mám pro Vás další článek Co kdyby..
Když jsem byla na Klárčiném mobilu koukla jsem si ji do poznámek a našla jsem tam název Co kdyby.. Měla tam něco napsané a já to nechápala. Tak jsem se jí zeptala co to je, a ona mi řekla, že je to jedno Co kdyby pro mě. Tak jsem ráda, že jsem ji v tom mobilu šmejdila. O jaké Co kdyby šlo se dozvíte za 
chvilku. 

Knižní doporučení- Léto

úterý 21. června 2016

Ahoj!
A jsme tu zase spolu. A máme pro vás Knižní doporučení na letní knížky, což mnohem jednodušší než jarní, protože přiznejme si to jarních knížek moc není. A tentokrát opět začínám já, Klárka. Já jsem vždycky tak nadšená, když začínám já a ne Natka.

Narozeninový #Speciál- Klárka

neděle 19. června 2016

Ahoj!
Dneska mám narozeniny. Je mi třináct. A rozhodla jsem se, že napíšu Narozeninový #Speciál, ale nevěděla jsem, co do něj napíšu. Ale přišla jsem na jedno téma. Takže vám představuji knížky, které jsem dostala na narozeniny, ale protože jich je málo
přidám i knížky z Vánoc.

Recenze: Tím všechno začíná

sobota 18. června 2016

Ahoj!

Mám pro Vás novou recenzi. Jak už jste si asi všimli, tak dneska to je na knihu Tím všechno začíná. Tuhle knihu napsala Robyn Schneiderová. Zvláštní jméno, ale kniha se docela povedla..

Kniha vs. kniha

středa 15. června 2016

Ahojte!

Zdravím Vás u mého článku. Když jsem se tak koukala, jaký článek bych mohla napsat, tak jsem zjistila, že už dlouho nebyl zrovna tenhle. Podle názvu jste asi poznali, že se jedná o Kniha vs. kniha. Pak mi ještě zbývalo, jaké knihy posoudím dneska. A tak jsem si vybrala Umění předstírat Všem klukům, které jsem milovala. Tak se na to můžeme vrhnout.

Recenze: Kečupová mračna

úterý 14. června 2016

Ahoj!

Je dopoledne a já mám pro Vás recenzi. Podle názvu víte, že se jedná o knihu Kečupová mračna. Jedná se o knihu, kterou napsala spisovatelka Annabel Pitcherová. Snad se Vám recenze bude líbit.



Rozhovor 3- Klárka

pondělí 13. června 2016

Ahoj!
Jsem tu s dalším rozhovorem. A opět mě Klaudie potrápí se svýma otázkami. Ach jo. Ale tentokrát jsou obzvlášť těžké.

Recenze: Nebe je všude

pátek 10. června 2016

Ahoj!
Dlouho jsem přemýšlela, jestli mám udělat obyčejnou recenzi nebo pro jednou napsat megarecenzi, i když jsem přečetla jednu knížku. Ale nakonec jsem si řekla, že napíšu megarecenzi, protože poslední dobou moc článků nepíšu a nevydala jsem ani včera, i když jsem měla. Tak si to užijte!

Ze života knihomola

čtvrtek 9. června 2016


Zdravím všechny knihomolky a knihomoly. Je tu další díl toho článku. Tento článek bude asi stejně dlouhý jako minulý (ale tuším, že si délku minulého článku nepamatujete ☺)
Tak jde se na to..

Emoji Tag- Klárka

středa 8. června 2016

Ahoj!
Řeknu vám tajemství, když Natka psala tenhle Tag a říkala, že jsem jí o něm říkala a ona si řekla, že ho napíše, nevěřte tomu. Já: "Naty, pojď napsat nějaký tag!" Ona: "Tak jo." Já: "Tak třeba Emoji tag!" Natka: "A co to je?" Já: "Je na knižním blogu Books are my life. Koukni se." Ona: "No tak jo... To vypadá dobře, ale nedáme víc smajlíků?" Já: "Tak jo." A strávily jsme půl hodiny u hledání smajlíků.

Emoji Tag- Natka

úterý 7. června 2016

Ahoj!

Je tu po dlouhé době opět Tag. Klárka mi ukázala na blogu Books are my life tento tag a mě se moc líbil. I Klárce. Takže jsem se rozhodla, že napíšu tento tag. Klárka ho přidá hned den po mě.
Ještě zbývá vysvětlit, co tento tag znamená. Jde o tag s emoji smajlíky. K určitému smajlíku dám knihu, která se k němu hodí.
Tak jde se na to.

Návod: Jak psát čtenářský deník

sobota 4. června 2016

Ahoj!
Většina lidí, co chodí do školy, musí psát čtenářský deník. Třeba já jsem čtenářský deník nepsala na prvním stupni, ale na druhém ho psát musím. A moje kamarádka Klaudie mi řekla, že bych mohla napsat návod na psaní čtenářského deníku. Nebyla jsem si jistá jestli ho napíšu, už jenom proto, že sama moc nevím jak by se správně čtenářský deník měl psát, ale to není moc dobrý začátek pro nový článek, tak řekněme, že umím psát zápisy skvěle. ☺ A proto vám teď napíšu několik kroků pro psaní čtenářského deníku.

Mé oblíbené knižní blogy-Natka

pátek 3. června 2016

Ahoj.

Zdravím Vás u nového článku. Tento článek je trošku jiný, ale chtěla bych Vám ukázat, které knižní blogy ráda projíždím a čtu si jejich články. Možná, když se kouknete na tento celý článek, najdete tam i svůj blog.

Recenze: V šedých tónech

středa 1. června 2016

Ahoj.

Vítám Vás u další recenze. Knížka V šedých tónech je báječná. Už teď vím, že patří do mojí Top 10. Kdo tuto knihu ještě nečtl, tak se koukněte na moji recenzi. Možná se Vám bude líbit a nakonec si tu knihu přečtete...



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS