Recezne: Kde hvězdy stále září

neděle 24. ledna 2016



Autor: Trish Dollerová

Anotace:
Co si Calie pamatuje, je na útěku se svou matkou, která ji jako dítě unesla od otce. Calie nikdy nežila normální život – nikdy neměla opravdový domov, nikdy nepoznala svou rodinu, nechodí do školy a nejčastěji se živí jídlem z automatů. A když její matku zatkli a Calie se vrací ke svému otci, musí najít způsob, jak nechat minulost za sebou a jak se stát součástí velké rodiny. A hlavně musí uvěřit, že láska opravdu existuje a ona může být milována, nejen využívána. A jaké místo se k tomu hodí víc než malé městečko na Floridě s velkou řeckou komunitou, kde je celý rok krásné počasí, oceán je za rohem a rybářské lodi každé ráno vyrážejí na lov?

Trish Dollerová napsala neuvěřitelně poutavý a drsný příběh o tom, jak se vyrovnat se ztrátou, zradou i láskou – a hlavně příběh o tom, jak neztratit sám sebe.

Můj názor:
Kniha se mi opravdu líbila. Hrdinku jsem si hned zamilovala. Tuhle knihu jsem si chtěla půjčit ze dvou důvodů: nádherná obálka a taky její název mě zaujal, a taky nezklamal. Opravdu tahle kniha stojí za přečtění. Jenom škoda, že není pokračování.

V ŽIVOTĚ JE TOLIK RŮZNÝCH MOŽNÁ, ALE OBČAS PROSTĚ
 MUSÍTE VĚŘIT V TO, CO SE JEN MŮŽE STÁT. ♥♥♥

Děj:
Callie s její matkou Varonicou se pořád někde stěhuje, takže nemá žádné kamarády, nikdy nechodila do školy, neměla šanci se do někoho zamilovat. To vše se změní, když Callinu matku chytnou, protože ukradla espézetku.
Do péče si ji vezme otec Greg, který žije se svou manželkou Phoebe a dvěma syny v řeckém městečku. Callie si najde kamarádku jménem Kat, zamiluje se do místního hledače vodních hub, Alexe Kosty. Bude pracovat v krámku s houbama. Callie si musí zvyknout na nový život. A zvykne si rychle. 
Mezi Call a Alexem to jiskří. Sice to před všemi tají, ale všechna tajemství se dostanou na povrch.
Když se najednou objeví její matka je si jistá, že s ní odjede, aby ji nedali do vězení. V tom, když se dozví kam se chystají, se jí nikam nechce. Nakonec teda zůstane, protože její matka zkolabuje. A tak to taky skončí.

Nejlepší cenu najdete na Srovname.cz
Hodnocení 
97%


♥Natka♥

Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS