Knižní doporučení - jaro

pátek 11. března 2016

Ahoj!!
Jelikož se blíží jaro, máme pro Vás nový článek. Je to KNIŽNÍ DOPORUČENÍ.  Obě sem napíšeme knihy, které byste si mohli přečíst v období jara. Doufáme, že Vás alespoň trochu inspirujeme.








HVĚZDY NÁM NEPŘÁLY

Tuhle knihu zmiňuji z jediného důvodu. Odehrává se to na jaře. Tato kniha není oddechová, je spíše napínavá co se stane. A takovým knihám dávám na jaře přednost. Jestli se chcete kouknout na moji recenzi, tak neváhejte a koukněte se...



PŘEKROČ SVŮJ STÍN

Tuto knihu napsala Katie McGarryová v roce 2012.Kniha se opět odehrávající na jaře.  A opět je to spíše napínavější příběh. Opět recenze, zda se chcete kouknout.




REBELKY

Tahle knížka se taky odehrává na jaře, i když ne moc dlouho, ale odehrává. Všechno o téhle knížce už jsem vám napsala do recenze. 



LOĎ MEZI HVĚZDAMI
Musím se přiznat, tahle knížka se na jaře neodehrává, protože v ní roční období neexistují, ale to znamená, že se může přiřadit kamkoli, a tak je teď tady, protože jaro je nejmíň významné roční období a moc těchhle knížek není. A taky Velikonoce se neslaví všude.


Více knížek pro vás tentokrát nemáme, ale v létě to bude o hodně lepší. A jestli máte nějaké tipy na knížky na jaře, určitě napište.


♫Klárka & ♥Natka♥

Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS